Ενημερωθείτε σχετικά με το δίκτυο

Το δίκτυο χονδρικής πώλησης της Natrice

Τα φυσικά καλλυντικά Natrice έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων καταναλωτών .
Σχεδιάζονται ,παρασκευάζονται και ελέγχονται με μεράκι, υψηλό αίσθημα ευθύνης  και με μοναδικό  γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Η εταιρεία μας παρασκευάζει και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας για χονδρική πώληση.

0
Προϊόντα
0
Χρόνια

Παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή και με άριστη εξυπηρέτηση. Γι’ αυτό και οι επαγγελματίες πελάτες μας (ξενοδοχεία, κέντρα ευεξίας, μεγάλα δερματολογικά κέντρα , ινστιτούτα και spa) δεν μας βλέπουν απλά σαν προμηθευτές , αλλά σαν συνεργάτες.  Έτσι , προμηθεύονται από την εταιρεία μας τις εξειδικευμένες σειρές προϊόντων για επαγγελματική χρήση στους χώρους τους ή και επιλεγμένα προϊόντα  για μεταπώληση και τα διακινούν ως μεταπωλητές με τη δικιά τους επωνυμία. Με το ποσοστό κέρδους να κυμαίνεται από 72% εώς 80% από την πώληση των προϊόντων το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορούμε να μιλάμε για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα από άποψη αισθητικής και κερδοφορίας. Άλλωστε στόχος μας είναι ο πελάτης να φεύγει από το χώρο σας ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες σας κρατώντας στα χέρια του ένα προϊόν με όλα σας τα στοιχεία επάνω, που αν μη τι άλλο θα αποτελούν όχι μόνο διαφήμιση αλλα και μια καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και ενασχόλησης με τον εαυτό τους.

 

Η σταθερή προτίμηση των πελατών μας αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για την εταιρεία μας για συνεχή προσπάθεια και ανάπτυξη με στόχο πάντα την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Προτιμήστε τα δερμοκαλλυντικά Natrice γιατί επικεντρωνόμαστε στις επιχειρηματικές σας απαιτήσεις παρέχοντας ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η μητέρα φύση κλεισμένο μεσα σε  μια συσκευασία!

Χωρίς Parabens

Έχουν αριθμό γνωστοποίησης στον Ε.Ο.Φ. καθώς και αριθμό γνωστοποίησης στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Καλλυντικών CPNP, την Ευρωπαική βάση δεδομένων στις Βρυξέλες για τα καλλυντικά

Έχουν υπο-αλλεργικά αρώματα

Έχουν εξαιρετική ποιότητα και προσιτές τιμές

Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια, θα χαρούμε να μας καλέσετε ή να μας στείλετε το μήνυμα σας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή στέλνοντας άμεσα στην ηλεκτρονική διεύθυνση email μας.