ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η πολύχρονη πείρα μας στον χώρο των επώνυμων καλλυντικών μας δίδαξε πως θα αφήσουμε πίσω μας τον πατέρα-Χρόνο χρησιμοποιώντας την βοήθεια της μητέρας-Φύσης.

Τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα Natrice κατατάσσονται πρώτα στις προτιμήσεις του γυναικείου κοινού αφού έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση χιλιάδων καταναλωτών στον κλάδο της αισθητικής και της κοσμητολογίας.

Από την πρώτη κιόλας χρήση θα νιώσετε το δέρμα σας πιο λείο και λαμπερό βιώνοντας την ιδιαιτερότητα αυτών των ανεκτίμητων προϊόντων στην επιδερμίδα σας. Απαλές διακριτικές κρέμες, αναζωογονητικές μάσκες και δροσιστικά gel περιποιούνται το δέρμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Κάθε προϊόν της εταιρείας Natrice αποτελεί μια λύση στο κάθε πρόβλημα που μας απασχολεί ή επιθυμούμε να προλάβουμε. Άλλωστε, δε χωρά αμφιβολία, πως η καλύτερη θεραπεία είναι αυτή της άμεσης αντιμετώπισης, γνωρίζοντας το πρόβλημα και στοχεύοντας στην λύση του.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Η διανομή και προώθηση των φημισμένων προϊόντων Natrice γίνεται κατευθείαν από την εταιρεία σε επιλεγμένα δερματολογικά κέντρα, ιατρεία και κέντρα αισθητικής, με σκοπό να ικανοποιεί την επιθυμία κάθε γυναίκας για υγεία και ομορφιά. Η προώθηση των προϊόντων περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης.

Μέσα από ένα άρτια καταρτισμένο δίκτυο εξειδικευμένου προσωπικού, αναδεικνύεται η σωστή πρόληψη της υγειούς επιδερμίδας και φροντίδας ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε τύπου δέρματος ξεχωριστά.

Natrice προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, είναι αποτέλεσμα έρευνας και επιστημονικής τεκμηρίωσης των πιο σύγχρονων εργαστηρίων που εφαρμόζουν τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές Παραγωγής και Ποιοτικού Ελέγχου.

Η σταθερή και υψηλή ποιότητα των προϊόντων σε συνδυασμό με τις καινοτόμες τεχνολογίες και τα ειδικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά που χρησιμοποιούν, κατατάσσουν τα προϊόντα μας στη κορυφή της κοσμετολογίας και απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη περισσοτέρων από 1.000.000 καταναλωτών.

Τα προϊόντα Natrice προσφέρουν στο δέρμα όλα τα απαραίτητα φυσικά στοιχεία για τη σωστή προστασία και την επαναδόμηση της επιδερμίδας με θεαματικά αποτελέσματα.

0